Preussische Polenpolitik und deutsche Weltpolitik /

Library catalog
Druki 1901-1918 zob. też Nowe druki
Download bibliographic description

Description

  • Sygnatura : 21793
  • Autor: GILWICKI, Konstanty.
  • Tytuł: Preussische Polenpolitik und deutsche Weltpolitik / von Constantin Ritter von Gilwicki.
  • Strefa wydania : Berlin : "Politik", 1913 (Berlin : "Politik").
  • Opis fizyczny : 48 s. ; 24 cm.
  • Bibliografia :
    • GV 1965 vol. 44 s. 151.
    • BP 1901-1939 t. 9 poz. 68037.
  • Hasła przedmiotowe :
    • Niemcy polityka 1901-1914 r.
    • Niemcy polityka 1901-1914 r. Polska
    • Publicystyka niemiecka 1901-1914 r.

MARC

  • 001 $a BK
  • 008 $a 2017
  • 041 0 $a ger
  • 100 1 $a GILWICKI, Konstanty.
  • 245 1 0 $a Preussische Polenpolitik und deutsche Weltpolitik / $c von Constantin Ritter von Gilwicki.
  • 260 $a Berlin : $b "Politik", $c 1913 $e (Berlin : $f "Politik").
  • 300 $a 48 s. ; $c 24 cm.
  • 510 $a GV 1965 $c vol. 44 s. 151.
  • 510 $a BP 1901-1939 $c t. 9 poz. 68037.
  • 546 $a Tekst niem. $b alf. got.
  • 651 4 $a Niemcy $x polityka $y 1901-1914 r.
  • 651 4 $a Niemcy $x polityka $y 1901-1914 r. $z Polska
  • 655 4 $a Publicystyka niemiecka $y 1901-1914 r.
  • 960 $a st. zas. $s 21793
  • 999 $a SD
  • 999 $a RP