Spisy Filosoficke fakulty University Komenskeho v Bratislavě

Library catalog
Czasopisma
Download bibliographic description

Description

  • Sygnatura : Cz 21956
  • Tytuł : Spisy Filosoficke fakulty University Komenskeho v Bratislavě
  • Miejsce wydania : Bratislava Słowacja
  • Data wydania : [1922]-
  • Numeracja :
    • Č. 2, 1922
    • Č. 3, 1923
    • Č. 4, 1923
    • Č. 5, 1924
    • Č. 6, 1925
    • Č. 7, 1926
    • Č. 8, 1927
    • Č. 9, 1928
    • Č. 10, 1930
    • Č. 11, 1932
    • Č. 12, 1933
    • Č. 13, 1933
    • Č. 14, 1933
    • Č. 15, 1935
    • Č. 16, 1935
    • Č. 17, 1935
    • Č. 18, 1935
    • Č. 19, 1935
    • Č. 20, 1935
    • Č. 21, 1936
    • Č. 22, 1936
    • Č. 23, 1936
    • Č. 24, 1937
    • Č. 25, 1937
    • Č. 26, 1938
    • Č. 27, 1938

MARC

  • 001 %a Kór-Z
  • 008 %a 2011
  • 130 %a SPISY
  • 245 %a Spisy Filosoficke fakulty University Komenskeho v Bratislavě
  • 260 %a Bratislava %c [1922]- %k Słowacja
  • 362 %a Č. 2, 1922
  • 362 %a Č. 3, 1923
  • 362 %a Č. 4, 1923
  • 362 %a Č. 5, 1924
  • 362 %a Č. 6, 1925
  • 362 %a Č. 7, 1926
  • 362 %a Č. 8, 1927
  • 362 %a Č. 9, 1928
  • 362 %a Č. 10, 1930
  • 362 %a Č. 11, 1932
  • 362 %a Č. 12, 1933
  • 362 %a Č. 13, 1933
  • 362 %a Č. 14, 1933
  • 362 %a Č. 15, 1935
  • 362 %a Č. 16, 1935
  • 362 %a Č. 17, 1935
  • 362 %a Č. 18, 1935
  • 362 %a Č. 19, 1935
  • 362 %a Č. 20, 1935
  • 362 %a Č. 21, 1936
  • 362 %a Č. 22, 1936
  • 362 %a Č. 23, 1936
  • 362 %a Č. 24, 1937
  • 362 %a Č. 25, 1937
  • 362 %a Č. 26, 1938
  • 362 %a Č. 27, 1938
  • 852 %j Cz 21956

Copies

    • Signature: Cz 21956/1922

    • Signature: Cz 21956/1923

    • Signature: Cz 21956/1924

    • Signature: Cz 21956/1925

    • Signature: Cz 21956/1926

    • Signature: Cz 21956/1927

    • Signature: Cz 21956/1928

    • Signature: Cz 21956/1930

    • Signature: Cz 21956/1932

    • Signature: Cz 21956/1933

    • Signature: Cz 21956/1935

    • Signature: Cz 21956/1936

    • Signature: Cz 21956/1937

    • Signature: Cz 21956/1938