Uśmiech Ariadny: antologia reportażu łódzkiego : od Oskara Flatta do Andrzeja Makowieckiego - Frejdlich, Konrad (Wydawnictwo Łódzkie, 1973)
Dotyczy głównie zagadnień społecznych.
Konrad Frejdlich.
Keywords: Łódź (woj. łódzkie)