Prospekt: Biblioteka Starożytna pisarzy polskich - Wójcicki, Kazimierz Władysław; Księgarnia Samuela Orgelbranda (Warszawa). (S. Orgelbrand, 1843)
Prospekt dot. zapowiedzi planowanego wyd. "Biblioteki Starożytnej"; zaw. inf. na temat warunków prenumeraty.
Kazimierz Władysław Wojcicki ; [podp.] S. Orgelbrand.
Keywords: Wydawnictwa polskie; reklama; Polska