[Zaproszenie. Inc.:] "Mam zaszczyt zaprosić WPan... na posiedzenie publiczne Stacyi Naukowej Polskiej [...]" - Mickiewicz, Władysław (s.n., 1912)
Zaproszenie na posiedzenie Stacji Naukowej Polskiej z odczytem Ignacego Chrzanowskiego "Zygmunt Krasiński (1812-1859).
Władysław Mickiewicz.
Keywords: zjazdy i konferencje; Polacy za granicą; nauka; Francja; Konferencje; Odczyty