[Opus chronographicum orbis universi: a mundi exordis usque ad 1611 continens historiam, icones et elogia summorum Pontificum, Imperatorum Regum ac virorum illustr. in duos tomos divisum (s.n., 1611)
Zawiera: Dedykację, żywot P. Opmeera, wiersze polecające, aprobatę, indeks.
[oprac. Laur. Beyerlinck
Keywords: historia; powszechna; Niderlandy; Chronografia 17 w.