Deklaracya uczyniona ministrowi rossyiskiemu x[ię]ciu Repninowi [Mikołajowi] imieniem króla [...] hiszpańskiego [Karola III] (s.n., 1750)
W sprawie Kurlandii
Tyt. nagł.
Keywords: Hiszpania; a Rosja; 18 w; Rosja; a Hiszpania