Deklaracya uczyniona ministrowi Repninowi imieniem króla JMci hiszpańskiego (s.n., 1763)
Protest przeciwko zamierzonemu przez Katarzynę II usunięciu od władzy w Kurlandii Karola Chrystiana na rzecz Ernesta Jana Birona
Tyt. nagł.
Keywords: Polityka międzynarodowa; Hiszpania; Rosja; Kurlandia (Łotwa)