Declaration de la part de Sa Majeste le roi de Prusse faite par son ministre à la Republique de Pologne Confederee à la diete de 1766 (s.n., 1766)
Żądanie rozstrzygania spraw dotyczących skarbu i wojska jednogłośnie a nie większością głosów
Tyt. nagł.
Keywords: Prawodawstwo; Polska; Prusy