Deputacya municypalna miasta Rzeczypospolitey wolnego Grodna do wynalezienia rekruta [...] przeznaczona (s.n., 1794)
Wezwanie Żydów do dostarczenia rekruta
tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Żydzi