[Uchwała w sprawie wyboru członków deputacji: odbierania furażów, rekrutów i innych] (s.n, 1794)
W sprawie wyboru członków deputacji: odbierania furażów, rekrutów i innych
Ident. z sygn.: 35233
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa