Excerpt z protokułu dziennych czynności Rady Naywyższey Narodowey Litewskiey. Działo się w Wilnie [...] 12 V 1794 [sł.] (s.n., 1794)
W sprawie wkroczenia w kraje moskiewskie jako odwet za rabunek i okrucieńtwo wojsk rosyjskich
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Litwa; Rosja; a Polska