Erb-Huldigungs-Eyd für die Römisch-Catholische Schul-Bediente (s.n., 1772)
Formularz przysięgi
Na przedniej wyklejce klocka rkps tytuł: ``Reglemente, edicte und deren extracte [...] Tomus Primus 1818''
Keywords: Kościół katolicki; Prusy; Prawodawstwo