Erb-Huldigungs-Eyd für die römisch-catholische Parochos, Capellaine, Administratores, Cooperatores und Curatos (s.n., 1772)
Formularz przysięgi
Na przedniej wyklejce klocka rkps tytuł: "Reglemente, edicte und deren extracte [...] Tomus Primus 1818"
Keywords: Duchowieństwo; Prusy; Prawodawstwo