Erb-Huldigungs-Eyd für die Stände, Ritterschaft, Städte und Unterthanen in Preussen und Pomerellen, wie auch der Districte bis an die Netze (s.n., 1772)
Formularz do uzupełn. ręczn.
Ident. z 36633, 43033; różny od 36637, 43034 - tekst końcówki tytułu, tekst formuły na początku i końcu tekstu, inny skład drukarski