Erb-Huldigungs-Eyd für die Stände, Ritterschaft, Städte und Unterthanen in Preussen und Pomerellen, wie auch der Districte bis an die Netze. Wenn in Vollmacht geschworen wird (s.n., 1772)
Formularz do ręcznego wypełnienia
Ident. z 36637 adl., różny od 36633, 43033 - tekst końcówki tytułu, tekst formuły na początku i końcu tekstu, inny skład drukarski