Epistolae Friderici ante hac Electoris nunc exulis iam olim ad varios scriptae missaaque sed hoc demum anno 1621. erutae atque ab eodem Friderico, tanquam a redivivo Ovidio usurpatae (s.n.], 1621)
zawiera listy do: Ferdynand II cesarz, Maksymilian ks. Bawarii, do żony, Chrystian ks. Anhalt, Mansfeld, Joachim Ernest ks. Brandenburgii, króla Anglii, Abrożego Spinoli, ks. Saksonii, obywateli, Gabora i innych
Mf 5151