[Patent] - Königl. Preussl. zur Krieges und Domainen-Cammer (s.n., 1726)
Wznowienie Patentu z 10.10.1724 dotyczącego zbiórki starych szmat przydatnych dla produkcji papieru.
Rkps na wykl.: "Reglemente, edicte [...] Tomus Sextus 1818 [...] 1679 bis 1735"
Keywords: Papiernictwo; prawodawstwo; Prusy