Sigismundi Augusti Mantuam adeuntis profectio ac triumphus [...]. Opus ex Archetypo Julii Romani [...] a Petro Sancti Bartoli ex veteri exemplari traductum, aerique incisum (cura, sumptibus ac typis Io. Iacobi de Rubeis, 1680)
To nie polonicum - dot. ces. Zygmunta Luksemburczyka
st. zas.