Prospectus poprawiony. |Zbior wiadomości potrzebnieyszych [...] ułożonych przez autora Podstolego [t.j. Krasickiego Ignacego] [...] ((M. Gröll), 1780)
Prospekt na będące w druku wyż. wym. dzieło Krasickiego, zarazem spis prenumeratorów.
Mf 10970