Przymowienie się tegoż [t.j. Józefa Jabłonowskiego] ex turno w uchyleniu rezolucyi Rady względem fori ubiquinarii w prowincyi W. X. Litt ((P. Dufour), 1786)
W sprawie uchylenia rezolucji z r. 1786 dotyczącej podatku procentowego w W. X. Lit.
Tyt. nagł.