Copia literarum quibus |Fratres Bohemi, propter Evangelium Christi per Poloniam et Hungariam dispersi, exterorum Ecclesiis comendantur (s.n., 1633)
List zalecający współwyznawcom opiekę nad Braćmi Czeskimi - wygnańcami z Czech i Moraw
[podp.] Raphael comes de Lessno [...] [i in.]
Keywords: Czechy