W państwie Jego Imperatorskiey Mosci Nayiasnieyszego Pawła I. imperatora całey Rossyi [...] Jan Nepomucen biskup wileński całemu duchowieństwu i wszystkim wiernym [...] pokoy i pasterskie błogosławieństwo (s.n.], 1800)
Ogłoszenie w sprawie podziału diecezji wileńskiej na dekanaty
Tyt. nagł.
Keywords: Wilno (diecezja katol.); Litwa; katolicyzm