Triumphus misericordiae, id est |sacrum Ordinis SSS. Trinitatis institutum redemptio captivorum, cum adjuncto |Kalendario ecclesiastico-historico universi Ordinis. Authore [...] (Typis Joannis Van Ghelen, 1704)
S. 141-143, 176 - dot. Polski
Def.: brak końca