Bibliotheca Patrum Apostolicorum Graeco-Latina, qua continentur: I. S. Clementis Romani prior et posterior |ad Corinthios epistola; II. S. Ignatii epistolae septem genuinae, quibus ejusdem interpolatae et spuriae epistolae, nec non acta Ignatiani martyrii accedunt; III. S. Polycarpi |epistola ad Philipenses, cui praeter fragmenta Polycarpi ecclesiae Smyrnensis |de Polycarpi martyrio |epistola integra adjungitur. Praemissa est Dissertatio de Patribus Apostolicis [...] (Impensis Haeredum Lanckisianorum. Excudebat Joh. Heinricus Richter, 1699)
Klemens I papież św., Prior et posterior ad Corinthios epistola
autore L. Thoma Ittigio [...].
Keywords: Patrologia