Szymon Korwin Kossakowski regimentarz, a z ogłoszenia narodu litewskiego hetman polny (s.n., 1792)
Zarządzenia w związku z powstaniem Konfederacji targowickiej
"Acta Konfederacyi Targowickiej i drugiego rozbioru Polski" - rkps na wyklejce
Keywords: Konfederacja 1792 r. Targowicka; Rozbiór 1793 r. Polski