Irenicum, sive |de unione et synodo evangelicorum concilianda liber votivus paci Ecclesiae, et desiderijs pacificorum dicatus a Davide Pareo [...] (Impensis Jonae Rosae [...] Typis Johannis Lancelloti, 1615)
rkps zawiera genealogię Cassiuszy
Karty zniszcz. przez owady, blok odchodzi od oprawy
Keywords: genealogie 17 w.