Mowa Jaśnie Wielmożnego Fryderyka Jakuba Psarskiego, podkomorzego y posła ziemi wielunskiey, dnia 17. Czerwca [...] 1791 na sessyi miana (s.n., 1791)
Wyraża w imieniu swej ziemi pełne uznanie dla działalności Deputacji Konstytucyjnej
Tyt. nagł.
Keywords: Mowy polskie; Mowy parlamentarne