Mowa Jasnie Wielmoznego Imci Pana Fryderyka Jakuba Psarskiego, podkomorzego i posła ziemi wieluńskiey, na sessyi seymowey dnia 21. czerwca r. 1791. miana (s.n., 1791)
Dot. projektu prawa przeciw zbytkom
Tyt. nagł.
Keywords: Mowy polskie; Mowy parlamentarne