Rada Naywyższa Narodowa |do Obywatelow Prowincyi Wielkopolskiey - Rada Najwyższa Narodowa 1794 06.12. (s.n., 1794)
Ogłasza za nieprawy zabór pruski, wzywa do powstania
[podp.:] Ignacy Potocki, Tomasz Czech