Rada Zastępcza pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki [...] - Rada Zastępcza 1794 05.02.; Rada Zastępcza Tymczasowa (s.n., 1794)
Wezwanie ludności do zbrojnego oporu, ze szczególnym uwzględnieniem sposobów regulujących przystępowanie chłopów do powstania
[podp.:] Tadeusz Kościuszko