Rada Zastępcza pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza 1794 05.05.; Rada Zastępcza Tymczasowa (s.n], 1794)
O zabraniu koni prywatnych przez komisariat wojskowy
[podp.:] Ig[nacy] W[yssogota] Zakrzewski