Rada Zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 04.26. (s.n., 1794)
Dot. dostarczenia koni dla transportu artylerii na Litwę
[podp.:] Ig[nacy] Wyssogotta Zakrzewski