Rada Naywyższa Tymczasowa pod naczelnictwem naywyższym Siły Zbroyney Narodowey Tadeusza Kościuszki - Rada Najwyższa Tymczasowa 1794 04.29. (s.n., 1794)
Wezwanie cechu rzeźniczego do bicia bydła w szlachtuzach skarbowych
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Rada Najwyższa Tymczasowa (1794)