Rada Zastępcza Tymczasowa pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki - Rada Zastępcza Tymczasowa 1794 04.30.; Rada Zastępcza Tymczasowa (s.n], 1794)
Komunikat o powołaniu deputacji mającej zbadać archiwum rosyjskie
[podp.:] Ig[nacy] W[yssogota] Zakrzewski [...]
Keywords: Warszawa