Uniwersał wilenskiego i słonimskiego generała gubernatora [...] Repnina wszem w obec i każdemu z osobna komu o tym wiedzieć należy (s.n., 1796)
Zakaz udzielania pożyczek nieletnim
Druk dwukolumn.
Keywords: Grodno