Uniwersał litewskiego generała-gubernatora [...] Repnina, wszystkim w obec i każdemu z osobna wszelkiey kondycyi i stanu Obywatelom Wielkiego Xięstwa Litt (s.n., 1796)
W sprawie handlu zbożem
Druk dwukolumn.
Keywords: Grodno