Uniwersał litewskiego generała gubernatora xiążecia Repnina wszem wobec i każdemu komu o tym wiedzieć należy (s.n., 1796)
O wyjściu ogólnej taryfy celnej, przepisy dot. handlu zagr. i waluty
Tyt. nagł.
Keywords: Handel; Litwa; Cło; Uniwersały 18 w.