Uniwersał wilenskiego i słonimskiego generała gubernatora [...] Repnina, wszem w obec obywatelom tychże gubernii i każdemu z osobna komu o tym wiedzieć należy (s.n., 1796)
W sprawie poboru rekruta
Z formularzem
Keywords: Grodno