Uniwersał litewskiego generała gubernatora [...] Repnina (s.n., 1795)
Donosi o powołaniu Komisji dla rozpatrzenia pretensji do majątku Ogińskiego podskarbiego litewskiego i rozdzielenia go od majątku Ogińskiego hetmana
Druk dwukolumn.
Keywords: Grodno