Uniwersał inflantskiego, estlantskiego, wilenskiego i słonimskiego generał gubernatora (s.n., 1796)
Ukaz o narodzeniu Mikołaja Pawłowicza
Druk dwukolumn.
Keywords: Inflanty; Estland zob. Łotwa; Łotwa; Wilno; Słonim; Grodno