Uniwersał litewskiego generała gubernatora [...] Repnina wszem w obec i każdemu komu o tym wiedzieć należy (s.n., 1796)
O wyjściu ogólnej taryfy celnej i ustanowieniu komór celnych, przepisy dotycz. handlu zagr. i waluty
st. zas.
Keywords: Grodno