Uniwersał wilenskiego i słonimskiego generała gubernatora [...] Repnina wszem w obec i każdemu komu o tym wiedzieć należy (s.n., 1796)
W sprawie stemplowania towarów zagranicznych
Druk dwukolumn.
Keywords: Grodno