Uniwersał litewskiego generała gubernatora [...] Repnina, wszystkim komu o tym wiedzieć należy (s.n., 1795)
Sprawa sądu kompromisowego dla roztrząśnienia pretensji Stanisława Poniatowskiego i dzierżawców
Druk dwukolumn.
Keywords: Grodno