Uniwersał litewskiego generała-gubernatora [...] Repnina, wszystkim w obec i każdemu z osobna o tem wiedzieć należy (s.n., 1796)
Podział Ks. Lit. na gubernie wileńską i słonimską
Druk dwukolumn.
Keywords: Grodno