Uniwersał wilenskiego i słonimskiego generała gubernatora [...] Repnina, wszem w obec i każdemu komu o tym wiedzieć należy (s.n., 1796)
Ustanowienie opłaty pieniężnej za niedostarczone zboża za podatek
Druk dwukolumn.
Keywords: Grodno