Resultatum, praesentis ad latus JKmci [Stanisława I] Consilii przez Konstytucyą Seymu Electionis ex senatorio et equestri ordine constituti, dnia 10 [...] lutego [...] 1734 we Gdańsku (s.n., 1734)
Przeciwko elekcji Augusta III
[podp.:] Theodor Potocki
Keywords: Kraków; koronacja 1734 Stanisław I