Zbior na wybor [...] kaznodzieyskich pereł. |Honor [...] Nayświetszey Maryi P[anny] [...] w [...] Jey obrazie na [...] Górze Rożancowey nad Podkamieniem [...] roku 1727 ukoronowaney [...] Jozefowi [...] Potockiemu [...] ofiarowany pracą [...] Maurego [tj. Makarego] Rostkowskiego [...] roku 1731 (Druk. Bracka Troycy SSS i J.K.Mści, 1731)
"Inwektywa na Typografów" k. (2)v
a 1964 598
Keywords: Podkamień; Podkamień cudowny obraz NMP; cudowny obraz NMP Podkamień; koronacja obrazu NMP 1727