Z woli Rady Zastępczey [...] [Tymczasowej pod naczelnictwem Tadeusza Kościuszki (s.n., 1794)
Ogłoszenie raportów wojennych
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Rada Zastępcza Tymczasowa (1794)