Zniesienie pogłownego a ustanowienie podatku czopowego szelężnego (s.n., 1766)
Rozporządzenie Komisji Skarbowej w sprawie podatków za sprzedaż i Konsumpcję trunków
Tyt. nagł.
Keywords: Podatek; Polska; Pogłówne; Czopowe; Gorzelnictwo